در حال بارگذاری ...
شنبه 20 اردیبهشت 1404

برگزاری کارگاه شیرینی‌پزی با عنوان "آموزش پخت کاپ کیک" در دانشکده ولی عصر(عج)

به مناسبت روز دختر، کارگاه شیرینی‌پزی با عنوان "آموزش پخت کاپ کیک"در روز شنبه مورخ ششم اردیبهشت ماه در کارگاه صنایع غذایی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ولی عصر(عج)، به مناسبت روز دختر، با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی و به همت انجمن علمی صنایع غذایی، کارگاه شیرینی‌پزی با عنوان "آموزش پخت کاپ کیک" با هدایت الهه اربیدار استاد مشاور و فاطمه صالحی دبیر انجمن علمی صنایع غذایی در روز شنبه مورخ ششم اردیبهشت ماه در کارگاه صنایع غذایی دانشکده برگزار شد. 

در این کارگاه، جمعی از دانشجویان علاقه‌مندان به شیرینی پزی شرکت نموده و با مراحل مختلف تهیه کاپ کیک که شامل آماده‌سازی مواد اولیه با تکنیک های حرفه ای، پخت کاپ کیک با نکات کلیدی و در نهایت تزیین آنها بود آشنا شدند.